I dag undersöks skelettets hållfasthet. Jag får mäta mig och väga mig. Jag har plånkan i handen för att förklara varför vågen visar det den visar. Men det maler på i huvudet efter undersökningen. Fasen. Så här går det ju inte att ha det. Men banta är ju ofantligt tråkigt och ger långsamt resultat. Samtidigt vill jag inte dra på ballast motsvarande ett skolbarn. Inte minst med tanke på mina klena ben.


Jag vill ha en kickstart. Surfar in på pulverdieter, beställer en laddning som räcker i 3 veckor och trycker i väg beställningen. Nu jäklar!


En vän körde den dieten för några år sedan. Kilona rann av honom. Även elektrolyterna erinrar jag mig. Han fick snurrigt i huvudet och fick uppsöka akuten. Hans kalium var i botten. Men han repade på sig och kämpade på med sin diet. Och har faktiskt inte skenat upp till där han var innan.


Så nu väntar jag på Nutrilettsändningen så kör jag. Häng med om du vill och bli inspirerad/avskräckt/road. Inte minst i den tuffa omställningen när viktmålet väl är där. Om jag skriver här blir det lite mer offentligt och jag måste skärpa mig tänkte jag. Hemlig bantning gör nåt med karaktären.